Hello, Hello,
O să apară Sin City: A Dame to Kill For și vine în forță cu noi personaje interpretate de Joseph Gordon-Levitt și Josh Brolin care a jucat un rol impecabil în No Country for Old Men.
Sper ca filmul să se ridice la standardul impus de Sin City și mă bucur că l-au ținut pe platouri pe Bruce Willis, personajul lui fiind elementul ce făcea conexiunea între poveștile expuse în primul film, astfel fluidizând întreaga operă a lui Frank Miller(Robocop, 300) și Robert Rodriguez(Grindhouse, Once upon a time in Mexico). O altă apariție plăcută în film este Ray Liotta care joacă în filme bune de când îmi curgeau bale la gură savurând Goodfellas.
Se pare că filmul va rula în America începând cu data de 4 octombrie, așa că sper ca până de Crăciun să apară și prin satele de la noi.
Până atunci, recomand să vă umpleți timpul cu Killing Them Softly, dar să nu vă așteptați la acțiune non-stop, mii de gloanțe ce evită să-l lovească pe protagonist și găleți de sânge aruncate pe lenjeria proaspăt călcată. Acesta este un film frumos, ordonat, calculat, ce stă cuminte în bancă până la final, apoi se ridică calm, dă lovitura de grație și pleacă prin ploaie cu o țigară în colțul gurii, nepăsându-i că aceasta se va stinge în următoarele 5 secunde.

Vizionare plăcută.

Reclame