visioneers
Visioneers e un film cu şi despre comedia sumbră ce ne-nconjoară şi ne înveleşte ca o pătură din ceolofan, ne ţine de cald şi ne împiedică să respirăm.
E un film fără ce încearcă să te pună pe gânduri într-o maniera tragi-comică în care Zach Galifianakis(n-are bani destui să-şi schimbe numele?) e un om obişnuit ce lucrează la o firmă obişnuită în timp ce întreţine o familie obişnuită şi are dorinţe obişnuite. Nimic nou până acum, dar felul în care ne este prezentată toată acţiunea face acest film să fie unul special.
Hollywood-ul încearcă de ani să ne îndoctrineze cu idei mârşave şi cu filme lacrimogene dar ideea e că oamenii prind la acele filme ca musca la rahat şi ajung şă-şi compare vieţile cu filmele vizionate. Femeia dacă nu se simte preţuită ca actriţa de pe marile ecrane se simte neglijată, bărbatul dacă nu conduce bemvan se simte mai puţin bărbat sau dacă are burtă se simte urât. Ideea e că oamenii au ajuns să-şi compare toate mişcările cu cele din filme şi se limitează la ceea ce le este dat pe tava.
Câte filme aţi văzut în care protagonistul să-şi lase problemele în urmă, să-şi ia geanta pe umăr şi să plece într-un loc mai bun? Păi n-aţi văzut şi de asta oamenii cred că e imposibil să-ţi faci o viaţă noua, pentru că n-au văzut scenariul ăsta pe marile ecrane. Toţi sunt îndemnaţi să stea acolo unde s-au prostit părinţii lor şi să-şi ducă crucea generaţiilor trecute şi viitoare.
oricum, filmul ăsta e aşa cum e viaţa, plictisitoare şi nebună dar şi plină de oportunităţi.
Quote: „Most people who don’t like this movie generally depend on authority and like to be fed what to believe along with what they are seeing.”

Reclame